Velkommen til Bistro RK

Bistro RK strives for the best. We strive to develop and set new heights for Danish gastronomy. Culinary art in the highest league. Experiences that cannot be forgotten.

MENU

  • Vegansk casoulette

    160kr
    Med røde linser, grøntsags brunoise og tomater vendt i piment d´esppelette samt olivenolie
  • Steak au poivre

    335kr
    Flamberet peberbøf á oksemørbrad (180gr) med haricots verts, pommes frites & sauce på madagaskar peber
  • RK "en surprise"

    165kr
    Brændt citron, ymer, bagt hvid chokolade & marengs

Holdet bag Bistro RK

RK Bistro interiør87728 copy

Morten Krogholm

Morten Krogholm kom i lære som kok i 2000 og blev udlært i 2003 på en traditionsrig restaurant nær Holbæk. Siden har Morten arbejdet som højt anerkendt kok, souschef og køkkenchef hos blandt andet Café Victor, Noma, Kong Hans kælder, Herman Tivoli, Søllerød Kro og de sidste fem år som Køkkenchef på Michelin-restauranten Kokkeriet hvor han har stået i spidsen for at hente 3 gange 1 MICHELIN-stjerne. Med mere end 20 års erfaring som succesrig kok og køkkenchef, er Morten med til at sætte barren endnu højere og vil sammen med resten af teamet sætte nye standarder for madkunst.
Morten er meget ambitiøs og engageret både som kok og leder. Han har en særligt udviklet sans for indretning og udsmykning af restauranten, samt at udtænke nye ideer og koncepter.

Morten kaster sig gerne ud i nye udfordringer og opgaver, han involverer gerne sit netværk for at optimere på det endelige resultat. Morten tænker ud af boksen, eks. ved at opstarten en bistro med beliggenhed på Nørrebro, som ikke har mange lignende konkurrenter som naboer. Han er en fighter og arbejder hårdt for at skaber gode oplevelser for gæsterne.

RK Bistro interiør87728 copy

Magnus Rosendahl

Magnus Rosendahl er udlært kok under Morten Krogholm på Restaurant Kokkeriet 1-stjernet Michelin Restaurant. Magnus er en prisvindende konkurrence-kok med er et af de største talenter i Danmark. Magnus er ekstrem ambitiøs og målrettet i sit arbejde og levere madkunst i verdensklasse.

Magnus har blandt andet opnået:
2018 Guld ved Nordisk Mesterskab for kokkeelever
2018 Nr. 2 i Young chefs
2019 Guld DM for kokkeelever
2019 Nr. 4 ved Worldskills
2019 Udtaget til Bocuse d’or som Commis for Estland
2020 Guld på kokkeuddannelsen
2020 Brønnums talentpris
2022 BMW Masters

Magnus arbejder solen sort og har trods sin unge alder, opbygget en stor viden og erfaring på internationalt niveau. Han er ligeledes en respekteret køkkenchef der spiller sit hold bedre.
Magnus har igennem flere år trænet til Bocuse d’or, hvilket kræver træning i perfektion i hundredvis af timer.
Magnus er en sportsmand, han elsker at dyrke sport og se sport. Han er disciplineret i stort set alt hvad han involvere sig i og er klar på at ofre det der skal til.

RK Bistro interiør87728 copy

Mia Larsen

Mia er vores dygtige restaurantchef og ansigtet udadtil i restauranten. Mia har i en længere årrække arbejdet på Restaurationen for Bo og Lisbeth Jacobsen, og da de valgte at pensionere sig søgte Mia nye udfordringer. Nu har vi den store glæde af hende, her på Bistro RK

"Mia Larsen har været vores skattede medarbejder gennem 10 år. Både på Restaurationen og Restaurant Paustian.
Hun har gennem de mange år udviklet en fantastisk evne til at læse gæsterne og instinktivt vide hvad hver enkelt har brug for. Unge, gammel, rig, fattig. Mia giver med sit vindende væsen alle gæster den optimale oplevelse og får dem til at føle sig trygge og veltilpasse.
Mia har fået et solidt kendskab til vine og til sammensætningen af mad og drikke. Det gør at hun med stor sikkerhed hjælper sine gæster til netop det glas vin de ikke vidste de aller helst ville drikke. Hun finder den perfekte balance mellem det trygge valg, udfordringen og de retter gæsterne har valgt. Altid med kvaliteten på vinen for øje.
Efter et langt arbejdsliv sammen, har vi beholdt kontakten til Mia, nu som et varmt og varigt venskab." - Bo Jacobsen

Bordbestilling

Book a table below or call us on 50 69 84 15.

Adresse

Nørrebrogade 160, 2200 Copenhagen