Menu

Snacks - Serveres fra kl. 12-22

  • Grillede fladbrød

    60kr
    Serveret med karamelliseret løgpuré og ansjoser
  • BRIESLING NO. 1 fra FANGST

    135kr
    Sardiner, Mayonnaise, citron
  • 3 slags Østers

    98kr
  • Lufttørret skinke og pølse

    125kr
    Serveret med oliven og oste
  • Grillet brød med guanciale

    60kr
    Serveret med syltede urter og søde rødløg
  • Mix oliven med citron og rosmarin

    55kr
  • Saltet mix nødder

    55kr

Frokost- Serveres fra kl. 12-15

  • Pocheret æg

    95kr
    Serveret med grillet fennikel, bagte tomater og parmesanost
  • Rørt tatar

    135kr
    Serveret med peberrod, syltede sennepsfrø og sprøde kartoffelchips
  • Foie Gras terrin

    165kr
    Serveret med soltørret abrikos kompot
  • Okse Carpaccio

    170kr
    Med grillet ferskner, ristede mandler, trøffel vinaigrette og parmesan ost
  • Salade chévre chaud

    125kr
    Med syltede valnødder
  • Tomat salat

    145kr
    Syltede, bagte og rå tomater, persille tapanade og burrata
  • Røget laks fra Daniel Letz

    145kr
    Serveret med stegte ærter, vinaigrette og salat
  • Croque Monsieur

    95kr
  • Croque Madame

    110kr
  • Pommes frites med Mayo

    45kr
  • Salat vinagrette

    45kr
  • Moules frites

    155kr
    Med pernod

Forretter - Serveres fra kl. 18-22

  • Foie Gras terrine

    165kr
    Serveret med abrikos kompot
  • Tomat salat

    145kr
    Syltede, bagte og rå tomater, ramsløgs tapanade og burrata
  • Agnolotti med nduja

    135kr
    Serveret med ristede morkler og svampesauce
  • "Chips med dip"

    145kr
    ”Chips med dip” Heltrogn og frisk ost med syltede og friske urter, samt kartoffel chips. Deles ved bordet, serveres til 2 personer 145 kr
  • Kantarel toast

    165kr
    Med hvidvin, timian og fløde, samt ventreche bacon og spinat
  • Grillet baby squash

    140kr
    Syltede, brændte skalotteløg, hasselnødder fra piemonte og mini hjertesalat samt karry sabayonne

Hovedretter - Serveres fra kl. 18-22

  • Vegansk Cassoulet

    145kr
    Med røde linser, grøntsags brunoise og tomater vendt i piment d´espelette samt olivenolie
  • "Kylling i frikassé"

    210kr
    Stegt kylling, mini gulerødder, ærter, selleri, perleløg og persille samt sauce velouté
  • T-Bone Steak

    365kr
    500gr steak, stegt spinat, haricots verts med løg, hvidløg og persille. Kartoffel, trøffel gratin Deles ved bordet, serveres til 2 personer. Pr. person 365,-
  • Helgrillet havtaskehale

    235kr
    Med stegt spinat, mini spidskål og røget musling sauce med stykker af blåmusling (Serveres til 2 personer)
  • Stegt kulmule

    195kr
    Med majs og blomkåls stuvning hertil serveres sauce med white sturgeon caviar fra ROGN.
  • Moules frites

    155kr
    Med selleri og gulerødder I brunoise, chilli, hvidløg, ingefær samt pernod

Ost - Serveres fra kl. 18-22

  • Comté

    125kr
    Med morkelsauce og sprøde kerner
  • 3 slags ost

    105kr
    Serveret med grønne stikkelsbær og vanilje

Dessert -Serveres fra kl. 18-22

  • 3 slags is & sorbet

    120kr
    Med tørret marengs og bær samt flødeskum
  • Vanilje creme brulee

    98kr
    Serveret med æble sorbet
  • Blåbær tærte

    98kr
    Serveret med vanille creme