A la Carte

Snacks - Serveres fra kl. 12-15 & 18-22

  • 1 Stk Fine de Claire østers

    35kr
  • Friteret østers

    45kr
    Med æggeblommecreme, gruyere og syrlig æble
  • Lufttørret skinke og pølse

    98kr
    Serveret med oliven og oste
  • Grillet brød med guanciale

    60kr
    Serveret med syltede urter og søde rødløg
  • Mix oliven med citron og rosmarin

    55kr
  • Saltet mix nødder

    55kr
  • Ansjoser

    65kr
    Med ristet brød

Frokost Serveres fra kl. 12-15

  • Kartoffelmad

    105kr
    Serveret med stegte løg, mayonnaise, purløg & karse
  • Stegt sennepssild i lage

    95kr
    Serveret med krydderfedt og bløde løg
  • Karrysild

    105kr
    Med smilende æg, løg, kapers og krydderfedt
  • Håndpillede skagenrejer

    149kr
    Serveret med mayonnaise, grillet citron og smilende æg
  • Friteret rødspættefilet

    145kr
    Med rejesalat og grillet citron
  • Kyllingesalat

    125kr
    Med hjemmesyltede agurker
  • Pariserbøf

    165kr
    Serveret med rødbeder, peberrod, kapers, æggeblomme, pickles og rå løg
  • Rørt tatar

    165kr
    Serveret med tomat, sennep, syltede løg og kartoffelchips
  • Røget laks

    145kr
    Med let stuvet spinat og urter
  • Mørbrad ala creme

    165kr
    Stegt svinemørbrad serveret med svampesovs & agurkesalat

Forretter - Serveres fra kl. 18-22

  • Foie Gras terrine

    175kr
    Serveret med svesker i portvin sauce
  • Agnolotti med nduja

    165kr
    Serveret med morkler og svampesauce
  • Rørt tatar

    165kr
    Af okseinderlår, serveret med peberrod, syltede sennepsfrø, kartoffelchips, flamberet tomatpuré og urter
  • Stegt kammusling

    175kr
    Med selleripure, sauce på selleri, kapers, grønne jordbær, syltet citronskal & løg
  • Saucisse af gris

    145kr
    Svampe, guanciale og løg pure. Grov sennep, syltede perleløg og trøffel sauce
  • Vol-au-vent med kalvebrisler

    165kr
    Serveret med porto bello, syltede perleløg & trøffel sauce
  • Soupe á l´oignon

    145kr
    Med karamelliserede løg og gratineret ostebrød

Hovedretter - Serveres fra kl. 18-22

  • Vegansk Cassoulet

    160kr
    Med røde linser, grøntsags brunoise og tomater vendt i piment d´espelette samt olivenolie
  • Torsk pakket med urtefars

    225kr
    Serveret med grillet spinat, spinat puré med estragon og sauce blanquette
  • Steak au poivre

    315kr
    Flamberet peberbøf af oksemørbrad (180g) med haricots verts, pommes rösti & sauce på madagaskar peber
  • Bryst af gråand

    295kr
    Farseret med svampefars, foie gras & salvie. Confiteret/grillet lår, braiseret blommer, stegt grønkål & hasselnødder samt sauce på varme krydderier

Ost - Serveres fra kl. 18-22

  • 1 stykke Europæisk ost

    35kr
    Serveret med tilbehør

Dessert -Serveres fra kl. 18-22

  • Reine Claude blommer

    140kr
    Henkogte blommer i cognac & rom samt vanilje og kanel is creme
  • Vanilje creme brulee

    110kr
    Serveret med sorbet
  • Æble tarte tatin

    135kr
    Serveret med rom is creme

Smag på Bistro RK

  • 3 retter

    400kr
    Køkkenchefens udvalgte menu
  • 5 retter

    585kr
    Køkkenchefens udvalgte menu
  • 7 retter

    750kr
    Køkkenchefens udvalgte menu