Menu

Snacks - Serveres fra kl. 12-22

  • Grillede fladbrød

    60kr
    Serveret med karamelliseret løgpuré og ansjoser
  • BRIESLING NO. 1 fra FANGST

    135kr
    Sardiner, Mayonnaise, citron
  • 3 slags Østers

    98kr
  • Lufttørret skinke og pølse

    125kr
    Serveret med oliven og oste
  • Grillet brød med guanciale

    60kr
    Serveret med syltede urter og søde rødløg
  • Mix oliven med citron og rosmarin

    55kr
  • Saltet mix nødder

    55kr

Frokost- Serveres fra kl. 12-15

  • Kryddersild

    115kr
    Serveret med syltede æbler, vagtelæg og rugbrød
  • Cremet kyllingsalat

    145kr
    Med stegte svampe, ventreche bacon og ristet focaccia
  • Foie Gras terrin

    175kr
    Serveret med soltørret abrikos kompot
  • Svampe toast

    165kr
    Med Med hvidvin, timian og fløde, samt ventreche bacon, parmesanost og spinat
  • Tartelet med kalvebrisler

    155kr
    Med perløg, syltede æbler og skorzonerrod
  • Moules frites

    175kr
    Med pernod
  • Rørt tartar

    145kr
    Serveret med peberrod, syltede sennepsfrø og sprøde kartoffelchips
  • Graved laks

    155kr
    Med bogvedekerner, grillet pærer og peberrods mayo
  • Croque Monsieur

    115kr
  • Croque Madame

    130kr
  • Pommes frites med Mayo

    45kr
  • Salat vinagrette

    45kr

Forretter - Serveres fra kl. 18-22

  • Foie Gras terrine

    175kr
    Serveret med abrikos kompot
  • Løgsuppe

    145kr
    Med bacon og bagt ostebrød med gruyére
  • Agnolotti med nduja

    165kr
    Serveret med ristede sorte trompetkantareller og svampesauce
  • Ande terrine

    135kr
    Serveret med sennep og cornichoner
  • Tartelet med kalvebrisler

    155kr
    Samt perleløg, syltede æbler og skorzonerrod
  • Farserede morkler

    180kr
    Med kylling og trøffelfars glaseret i kylling sauce, serveret med ristede hasselnødder og brødcrutoner

Hovedretter - Serveres fra kl. 18-22

  • Vegansk Cassoulet

    160kr
    Med røde linser, grøntsags brunoise og tomater vendt i piment d´espelette samt olivenolie
  • "Kylling i frikassé"

    210kr
    Stegt kylling, mini gulerødder, ærter, selleri, perleløg og persille samt sauce velouté
  • T-Bone Steak

    365kr
    500gr steak, stegt spinat, haricots verts med løg, hvidløg og persille. Kartoffel, trøffel gratin Deles ved bordet, serveres til 2 personer. Pr. person 365,-
  • Havtaske

    265kr
    Serveret med blomkåls gratin med valnødder, stegt spinat og muslingesauce med caviar, purløg og pære samt olivenolie. Deles ved bordet, serveres til 2 personer. pr person 265,-
  • Bagt kulmule

    220kr
    Serveret med jordskokke pure og bagte gule beder, lun jordskok vinaigrette med kastanjer og urter
  • Moules frites

    175kr
    Med selleri og gulerødder I brunoise, chilli, hvidløg, ingefær samt pernod
  • Tilkøb til hovedret: Foie Gras 50 gr.

    130kr
  • Tilkøb til hovedret: Sort vinter trøffel fra Piemonte

    105kr

Ost - Serveres fra kl. 18-22

  • Comté

    135kr
    Med morkelsauce og sprøde kerner
  • 3 slags ost

    125kr
    Serveret med grønne stikkelsbær og vanilje

Dessert -Serveres fra kl. 18-22

  • Crêpe suzette

    145kr
    Med mandler, appelsin fileter, citron og appelsin skal
  • Vanilje creme brulee

    115kr
    Serveret med sorbet
  • Baba au rhum

    125kr
    Med citrus og vanilje creme