Menu

Snacks - Serveres fra kl. 12-22

  • Grillede fladbrød

    60kr
    Serveret med karamelliseret løgpuré og ansjoser
  • Blåmuslinger

    60kr
    Serveret med persillemayonnaise og parmesanost
  • 3 slags Østers

    98kr
  • Lufttørret skinke og pølse

    95kr
    Serveret med oliven og oste
  • Grillet brød med lardo

    60kr
    Serveret med syltede urter og søde rødløg

Frokost- Serveres fra kl. 12-15

  • Pocheret æg

    95kr
    Serveret med grillet fennikel, bagte tomater og parmesanost
  • Rørt tatar

    135kr
    Serveret med peberrod, syltede sennepsfrø og sprøde kartoffelchips
  • Foie Gras terrin

    165kr
    Serveret med sherrysauce og svesker
  • Okse Carpaccio

    170kr
    Med grillet ferskner, ristede mandler, trøffel vinaigrette og parmesan ost
  • Salade chévre chaud

    125kr
    Med syltede valnødder
  • Tomat salat

    145kr
    Syltede, bagte og rå tomater, ramsløgs tapanade og burrata
  • Røget laks fra Daniel Letz

    145kr
    Serveret med stegte ærter, vinaigrette og salat
  • Croque Monsieur

    95kr
  • Croque Madame

    110kr
  • Ratatouille

    115kr
  • Pommes frites med Mayo

    45kr
  • Salat vinagrette

    45kr
  • Moules frites

    155kr
    Med pernod

Foretter - Serveres fra kl. 18-22

  • Foie Gras terrine

    165kr
    Serveret med svesker og sauce med sherry
  • Tomat salat

    145kr
    Syltede, bagte og rå tomater, ramsløgs tapanade og burrata
  • Agnolotti med nduja

    135kr
    Serveret med ristede morkler og svampesauce
  • Stegte kammuslinger

    160kr
    Med tomat og squash salsa, romanesco samt cremet tomat sauce
  • Kantarel toast

    165kr
    Med hvidvin, timian og fløde, samt ventreche bacon og spinat
  • Okse Carpaccio

    170kr
    Af Oksemørbrad, serveret med grillet ferskner, ristede mandler, trøffel vinaigrette samt parmesan ost

Hovedretter - Serveres fra kl. 18-22

  • Vegansk Cassoulet

    145kr
    Med røde linser, grøntsags brunoise og tomater vendt i piment d´espelette samt olivenolie
  • Grillet Vagtelbryst

    205kr
    Serveret med confiteret lår, vagtel ravioli, sommer porre sauté, foie gras creme skum og lune kirsebær
  • Tournedos Rossini

    330kr
    Serveret med spinat, trøffelsauce og kannelerede svampe
  • Helgrillet havtaskehale

    235kr
    Med stegt spinat, asparges broccoli og røget musling sauce med stykker af blåmusling (Serveres til 2 personer)
  • Pocheret torsk

    175kr
    Serveret med ramsløg sauce med rogn og persille samt grillet ærter og små gulerødder
  • Moules frites

    155kr
    Med pernod

Ost - Serveres fra kl. 18-22

  • Comté

    125kr
    Med morkelsauce og sprøde kerner
  • 3 slags ost

    95kr
    Serveret med grønne stikkelsbær og vanilje

Dessert -Serveres fra kl. 18-22

  • Jordbær

    125kr
    Med tahiti vanilje iscreme og honning sauce
  • Vanilje creme brulee

    98kr
    Serveret med blodappelsin sorbet
  • Tarte au citron

    95kr
    Citron tærte, citrus sorbet og tørret marengs