Menu

Snacks - Serveres fra kl. 12-22

  • 1 Stk Fine de Claire østers

    35kr
  • Friteret østers

    45kr
    Med æggeblommecreme, gruyere og syrlig æble
  • Lufttørret skinke og pølse

    98kr
    Serveret med oliven og oste
  • Grillet brød med guanciale

    60kr
    Serveret med syltede urter og søde rødløg
  • Mix oliven med citron og rosmarin

    55kr
  • Saltet mix nødder

    55kr
  • Ansjoser

    65kr
    Med ristet brød

Frokost Serveres fra kl. 12-15

  • Dagens højtbelagte

    kr
    Spørg tjeneren
  • Stegt sennepssild i lage

    95kr
    Serveret med krydderfedt og bløde løg
  • Karrysild

    105kr
    Med æggesalat, løg, kapers og krydderfedt
  • Håndpillede skagenrejer

    149kr
    Serveret med mayonnaise, grillet citron og smilende æg
  • Friteret rødspættefilet

    145kr
    Med rejesalat og grillet citron
  • Friteret rødspættefilet

    125kr
    Med grillet citron og remoulade
  • Tartelet

    145kr
    Med svampe, kylling og asparges
  • Kyllingsalat

    125kr
    Med Karl Johan svampe, kyllingeskind og syltede agurker
  • Pariserbøf

    165kr
    Serveret med rødbeder, peberrod, kapers, æggeblomme, pickles og rå løg
  • Rørt tatar

    165kr
    Serveret med tomat, sennep, syltede løg og kartoffel chips

Forretter - Serveres fra kl. 18-22

  • Foie Gras terrine

    175kr
    Serveret med abrikos kompot
  • Agnolotti med nduja

    165kr
    Serveret med ristede sorte trompetkantareller og svampesauce
  • Rørt tatar

    165kr
    Af okseinderlår, serveret med peberrod, syltede sennepsfrø, kartoffelchips, flamberet tomatpuré og urter

Hovedretter - Serveres fra kl. 18-22

  • Vegansk Cassoulet

    170kr
    Med røde linser, grøntsags brunoise og tomater vendt i piment d´espelette samt olivenolie
  • T-Bone Steak

    375kr
    500gr steak serveret med kartoffel gratin med trøffel, salat vinaigrette castel franco/radicchio/friseé med kerner og trøffelsauce Deles ved bordet, serveres til 2 personer. Pr. person 365,-
  • Stegt vesterhavs torsk

    245kr
    Serveret med braiseret porre og kartoffelcreme med løvstikke og kartoffel brunoise
  • Braiseret svinekæber

    210kr
    Serveret i sky, stegt selleri rulle med urter, selleri puré og saltet citron

Ost - Serveres fra kl. 18-22

  • 1 stykke Europæisk ost

    45kr
    Serveret med tilbehør

Dessert -Serveres fra kl. 18-22

  • Crêpe suzette

    145kr
    Med mandler, appelsin fileter, citron og appelsin skal
  • Vanilje creme brulee

    120kr
    Serveret med sorbet
  • Blodappelsin

    140kr
    Serveret med champagne/vanilje sirup, vanilje is med knas samt kandiseret appelsin

Smag på Bistro RK

  • 3 retter

    500kr
    Køkkenchefens udvalgte menu
  • 5 retter

    685kr
    Køkkenchefens udvalgte menu