Morgenmad - Serveres lørdag & søndag fra 9:00-11:30
-
Surdejsbrød med smør
kr35 -
Rugbrød med smør
kr35 -
Gammel knas ost
kr35 -
Solbær marmelade
kr20 -
Udvalg af 3 slags danske oste
kr80 -
Røræg med merguezpølser og bacon
kr80 -
yoghurt med mysli og ahornsirup
kr65 -
Chiagrød med bær og nødder
kr65 -
French Toast med nutella og nødder
kr65 -
Danske Jordbær med vaniljeis
kr75
Snacks - Serveres fra kl. 12-22
-
1 Stk Fine de Claire østers
35kr -
Friteret østers
45krMed æggeblommecreme, gruyere og syrlig æble -
Lufttørret skinke og pølse
98krServeret med oliven og oste -
Grillet brød med guanciale
60krServeret med syltede urter og søde rødløg -
Mix oliven med citron og rosmarin
55kr -
Saltet mix nødder
55kr -
Ansjoser
65krMed ristet brød
Frokost Serveres fra kl. 12-15
-
Dagens højtbelagte
krSpørg tjeneren -
Stegt sennepssild i lage
95krServeret med krydderfedt og bløde løg -
Karrysild
105krMed æggesalat, løg, kapers og krydderfedt -
Håndpillede skagenrejer
149krServeret med mayonnaise, grillet citron og smilende æg -
Friteret rødspættefilet
145krMed rejesalat og grillet citron -
Hvide asparges
225krMed smilende æg, sprødt brød og rejer -
Friteret rødspættefilet
125krMed grillet citron og remoulade -
Tartelet
145krMed svampe, kylling og asparges -
Kyllingesalat
125krMed Karl Johan svampe, kyllingeskind og syltede agurker -
Pariserbøf
165krServeret med rødbeder, peberrod, kapers, æggeblomme, pickles og rå løg -
Rørt tatar
165krServeret med tomat, sennep, syltede løg og kartoffelchips
Forretter - Serveres fra kl. 18-22
-
Foie Gras terrine
175krServeret med soltørret abrikoskompot -
Agnolotti med nduja
165krServeret med morkler og svampesauce -
Hvide asparges
235krServeret med rømørejer samt hollandaise -
Rørt tatar
165krAf okseinderlår, serveret med peberrod, syltede sennepsfrø, kartoffelchips, flamberet tomatpuré og urter
Hovedretter - Serveres fra kl. 18-22
-
Vegansk Cassoulet
170krMed røde linser, grøntsags brunoise og tomater vendt i piment d´espelette samt olivenolie -
Tournedos Rossini
455krServeret med foie gras, stegt brød, trøffelsauce samt friskrevet trøffel -
Rødtunge med souffléfars
245krServeret med grønne asparges, turneret kartoffel samt sauce nage -
Bagt slethvar
350krServeret med grillet ærter, courgetter, broccolini, beurre blanc med syltede perleløg og urter. Deles ved bordet, serveres til 2 personer. Pris pr. person 350,-
Ost - Serveres fra kl. 18-22
-
1 stykke Europæisk ost
45krServeret med tilbehør
Dessert -Serveres fra kl. 18-22
-
Crêpe suzette
145krMed mandler, appelsinfilet, citron og appelsinskal -
Vanilje creme brulee
120krServeret med sorbet -
Rabarbermousse
140krServeret med ristet havre samt skummende æblecreme
Smag på Bistro RK
-
3 retter
500krKøkkenchefens udvalgte menu -
5 retter
685krKøkkenchefens udvalgte menu