Snacks - Serveres fra kl. 12-15 & 18-22
-
1 Stk Fine de Claire østers
35kr -
Friteret østers
45krMed æggeblommecreme, gruyere og syrlig æble -
Lufttørret skinke og pølse
98krServeret med oliven og oste -
Grillet brød med guanciale
60krServeret med syltede urter og søde rødløg -
Mix oliven med citron og rosmarin
55kr -
Saltet mix nødder
55kr -
Ansjoser
65krMed ristet brød
Frokost Serveres fra kl. 12-15
-
Kartoffelmad
105krServeret med stegte løg, mayonnaise, purløg & karse -
Stegt sennepssild i lage
95krServeret med krydderfedt og bløde løg -
Karrysild
105krMed smilende æg, løg, kapers og krydderfedt -
Håndpillede skagenrejer
149krServeret med mayonnaise, grillet citron og smilende æg -
Friteret rødspættefilet
145krMed rejesalat og grillet citron -
Kyllingesalat
125krMed hjemmesyltede agurker -
Pariserbøf
165krServeret med rødbeder, peberrod, kapers, æggeblomme, pickles og rå løg -
Rørt tatar
165krServeret med tomat, sennep, syltede løg og kartoffelchips -
Røget laks
145krMed let stuvet spinat og urter -
Mørbrad ala creme
165krStegt svinemørbrad serveret med svampesovs & agurkesalat
Forretter - Serveres fra kl. 18-22
-
Foie Gras terrine
175krServeret med svesker i portvin sauce -
Agnolotti med nduja
165krServeret med morkler og svampesauce -
Rørt tatar
165krAf okseinderlår, serveret med peberrod, syltede sennepsfrø, kartoffelchips, flamberet tomatpuré og urter -
Stegt kammusling
175krMed selleripure, sauce på selleri, kapers, grønne jordbær, syltet citronskal & løg -
Saucisse af gris
145krSvampe, guanciale og løg pure. Grov sennep, syltede perleløg og trøffel sauce -
Vol-au-vent med kalvebrisler
165krServeret med porto bello, syltede perleløg & trøffel sauce -
Soupe á l´oignon
145krMed karamelliserede løg og gratineret ostebrød
Hovedretter - Serveres fra kl. 18-22
-
Vegansk Cassoulet
160krMed røde linser, grøntsags brunoise og tomater vendt i piment d´espelette samt olivenolie -
Torsk pakket med urtefars
225krServeret med grillet spinat, spinat puré med estragon og sauce blanquette -
Steak au poivre
315krFlamberet peberbøf af oksemørbrad (180g) med haricots verts, pommes rösti & sauce på madagaskar peber -
Bryst af gråand
295krFarseret med svampefars, foie gras & salvie. Confiteret/grillet lår, braiseret blommer, stegt grønkål & hasselnødder samt sauce på varme krydderier
Ost - Serveres fra kl. 18-22
-
1 stykke Europæisk ost
35krServeret med tilbehør
Dessert -Serveres fra kl. 18-22
-
Reine Claude blommer
140krHenkogte blommer i cognac & rom samt vanilje og kanel is creme -
Vanilje creme brulee
110krServeret med sorbet -
Æble tarte tatin
135krServeret med rom is creme
Smag på Bistro RK
-
3 retter
400krKøkkenchefens udvalgte menu -
5 retter
585krKøkkenchefens udvalgte menu -
7 retter
750krKøkkenchefens udvalgte menu