A la Carte

Snacks - Serveres fra kl. 12-15 & 18-22

  • 1 Stk Fine de Claire østers

    35kr
  • Friteret østers

    45kr
    Med æggeblommecreme, gruyere og syrlig æble
  • Lufttørret skinke og pølse

    125kr
    Serveret med oliven og oste
  • Grillet brød med guanciale

    60kr
    Serveret med syltede urter og søde rødløg
  • Mix oliven med citron og rosmarin

    55kr
  • Saltet mix nødder

    45kr
  • Carpaccio af oksemørbrad

    95kr
    Med parmesan, olivenolie & salat
  • Croquette af svinekæber

    55kr
    Serveret med blåbær BBQ
  • Pommes frites

    55kr
    Med dyp

Frokost Serveres fra kl. 12-15

  • RK´s Frokostbord

    315kr
    Karrysild, fiskefilet, røget laks samt kyllingesalat (min 2 personer)
  • 2 retters frokostmenu

    245kr
    Køkkenchefens udvalgte menu
  • Stegt senneps sild

    95kr
    Serveret med krydderfedt & bløde løg
  • Karrysild

    105kr
    Serveret med smilende æg, løg, kapers & krydderfedt
  • Friteret rødspættefilet

    145kr
    Med rejesalat og grillet citron
  • Friteret rødspætte

    125kr
    Med rejer, mayonnaise & grillet citron
  • Håndpillede skagenrejer

    149kr
    Serveret med mayonnaise, grillet citron & smilende æg
  • Røget laks

    145kr
    Serveret med røræg & urter
  • Foie Gras Terrine

    165kr
    Serveret med svesker & salat
  • Kyllingesalat

    125kr
    Med svampe, bacon & syltede agurker
  • Pariserbøf

    165kr
    Serveret med rødbeder, peberrod, kapers, æggeblomme, pickles & rå løg
  • Rørt tatar

    165kr
    Med tomat, sennep, syltede løg & kartoffelchips
  • Mørbrad á la créme

    165kr
    Stegt svinemørbrad med svampesauce & agurksalat

Forretter - Serveres fra kl. 18-22

  • Foie Gras terrine

    175kr
    Serveret med svesker i portvin sauce
  • Agnolotti med nduja

    165kr
    Serveret med morkler og svampesauce
  • Rørt tatar

    165kr
    Af okseinderlår, serveret med peberrod, syltede sennepsfrø, kartoffelchips, flamberet tomatpuré og urter
  • Stegt kammusling

    175kr
    Med brødcrutoner, syltede perleløg & krabbe bisque
  • Grillet marv pibe

    140kr
    Med ristet brød & løg relish
  • Hvide asparges

    230kr
    Serveret med pocheret æg, beurre noisette med hasselnødder og urter

Hovedretter - Serveres fra kl. 18-22

  • Vegansk Cassoulet

    160kr
    Med røde linser, grøntsags brunoise og tomater vendt i piment d´espelette samt olivenolie
  • Farseret lange

    225kr
    Med stegt brød, lun rosenkålssalat & ristet kartoffelskum
  • Steak au poivre

    335kr
    Flamberet peberbøf af oksemørbrad (180g) med haricots verts, pommes frites & sauce på madagaskar peber
  • Ossobuco

    215kr
    Serveret med karoffel puré & gremolata

Ost - Serveres fra kl. 18-22

  • 1 stykke Europæisk ost

    35kr
    Serveret med tilbehør

Dessert -Serveres fra kl. 18-22

  • RK surprise

    165kr
    Brændt citron, ymer, bagt hvis chokolade bund & marengs
  • Vanilje creme brulee

    110kr
    Serveret med sorbet
  • Crêpe suzette

    165kr
    Serveret med appelsinfileter, syltet skal, hasselnødder & vanilje is creme

Smag på Bistro RK

  • 2 retter

    345kr
    Køkkenchefens udvalgte menu
  • 3 retter

    400kr
    Køkkenchefens udvalgte menu
  • 5 retter

    585kr
    Køkkenchefens udvalgte menu