Snacks - Serveres fra kl. 12-22
-
1 Stk Fine de Claire østers
35kr -
Friteret østers
45krMed æggeblommecreme, gruyere og syrlig æble -
Lufttørret skinke og pølse
98krServeret med oliven og oste -
Grillet brød med guanciale
60krServeret med syltede urter og søde rødløg -
Mix oliven med citron og rosmarin
55kr -
Saltet mix nødder
55kr -
Ansjoser
65krMed ristet brød
Frokost Serveres fra kl. 12-15
-
Dagens højtbelagte
krSpørg tjeneren -
Stegt sennepssild i lage
95krServeret med krydderfedt og bløde løg -
Karrysild
105krMed æggesalat, løg, kapers og krydderfedt -
Håndpillede skagenrejer
149krServeret med mayonnaise, grillet citron og smilende æg -
Friteret rødspættefilet
145krMed rejesalat og grillet citron -
Friteret rødspættefilet
125krMed grillet citron og remoulade -
Tartelet
145krMed svampe, kylling og asparges -
Kyllingsalat
125krMed Karl Johan svampe, kyllingeskind og syltede agurker -
Pariserbøf
165krServeret med rødbeder, peberrod, kapers, æggeblomme, pickles og rå løg -
Rørt tatar
165krServeret med tomat, sennep, syltede løg og kartoffel chips
Forretter - Serveres fra kl. 18-22
-
Foie Gras terrine
175krServeret med abrikos kompot -
Agnolotti med nduja
165krServeret med ristede sorte trompetkantareller og svampesauce -
Rørt tatar
165krAf okseinderlår, serveret med peberrod, syltede sennepsfrø, kartoffelchips, flamberet tomatpuré og urter
Hovedretter - Serveres fra kl. 18-22
-
Vegansk Cassoulet
170krMed røde linser, grøntsags brunoise og tomater vendt i piment d´espelette samt olivenolie -
T-Bone Steak
375kr500gr steak serveret med kartoffel gratin med trøffel, salat vinaigrette castel franco/radicchio/friseé med kerner og trøffelsauce Deles ved bordet, serveres til 2 personer. Pr. person 365,- -
Stegt vesterhavs torsk
245krServeret med braiseret porre og kartoffelcreme med løvstikke og kartoffel brunoise -
Braiseret svinekæber
210krServeret i sky, stegt selleri rulle med urter, selleri puré og saltet citron
Ost - Serveres fra kl. 18-22
-
1 stykke Europæisk ost
45krServeret med tilbehør
Dessert -Serveres fra kl. 18-22
-
Crêpe suzette
145krMed mandler, appelsin fileter, citron og appelsin skal -
Vanilje creme brulee
120krServeret med sorbet -
Blodappelsin
140krServeret med champagne/vanilje sirup, vanilje is med knas samt kandiseret appelsin
Smag på Bistro RK
-
3 retter
500krKøkkenchefens udvalgte menu -
5 retter
685krKøkkenchefens udvalgte menu