A la Carte

Frokost serveres fra d. 7 November

  • Stegt senneps sild

    95kr
    Serveret med krydderfedt & bløde løg
  • Kryddersild

    105kr
    Med creme fraiche & syltede rødløg
  • Karrysild

    105kr
    Med kapers, krydderfedt & karrysalat
  • Håndpillede skagensrejer

    149kr
    Med mayonnaise, citron & smilende æg
  • Friteret rødspætte

    125kr
    Med remoulade & citron
  • Friteret rødspætte

    145kr
    Med rejesalat & citron
  • Røget ål

    155kr
    Serveret med æggestand & purløg
  • Gravad laks

    125kr
    Serveret med rævesovs
  • Julemedister

    110kr
    Med sennep & surt
  • Mørbrad

    165kr
    Med bløde løg & agurkesalat
  • Kyllingesalat

    125kr
    Med svampe, bacon & syltede agurker
  • Rørt tartar

    165kr
    Med tomat, sennep, syltede løg & kartoffelchips
  • Confiteret and

    110kr
    På rugbrød med hjemmesylt & sennep
  • Leverpostej

    120kr
    Med svampe, bacon & surt
  • Ost

    35kr
    Med garniture - flere forskellige slags oste pris pr. stk
  • Creme brûlée

    110kr
    Med sorbet
  • Fyldte chokolader 2 stk

    40kr

Snacks - Serveres fra kl. 17-22

  • 1 Stk Fine de Claire østers

    35kr
  • Friteret østers

    45kr
    Med æggeblommecreme, gruyere og syrlig æble
  • Lufttørret skinke og pølse

    125kr
    Serveret med oliven og oste
  • Kyllingparfait

    60kr
  • Mix oliven med citron og rosmarin

    55kr
  • Saltet mix nødder

    45kr
  • Carpaccio af oksemørbrad

    95kr
    Med parmesan, olivenolie & salat
  • Croquette af svinekæber

    55kr
    Serveret med blåbær BBQ
  • Pommes frites

    55kr
    Med dyp

Forretter - Serveres fra kl. 17-22

  • Foie Gras terrine

    175kr
    Serveret med svesker i portvin sauce
  • Agnolotti med nduja

    165kr
    Serveret med morkler og svampesauce
  • Rørt tatar

    165kr
    Af okseinderlår, serveret med peberrod, syltede sennepsfrø, kartoffelchips, flamberet tomatpuré og urter
  • Farseret Morkler

    175kr
    Med kyllingfars, hasselnødder & svampepuré
  • Jordskokkesuppe

    155kr
    Serveret med kammusling, chips på jordskokker & trøffel vinaigrette
  • Stegt Foie gras på brød

    185kr
    Med calvados sauce, pocheret æble & karamelliseret æblepuré
  • Torske carpaccio

    155kr
    Med grønne jordbær, soltørret tomater & salat

Hovedretter - Serveres fra kl. 17-22

  • Vegansk Cassoulet

    160kr
    Med røde linser, grøntsags brunoise og tomater vendt i piment d´espelette samt olivenolie
  • Stegt rødfisk

    225kr
    Serveret med tarte tatin på karamelliseret tomater, muslingsauce med rogn & urter
  • Steak au poivre

    365kr
    Flamberet peberbøf af oksemørbrad (180g) med haricots verts, pommes frites & sauce på madagaskar peber
  • Kylling i Frikassé

    195kr
    Kyllingbryst af fransk gårdkylling, gulerødder, selleri, ærter & hvide kartofler

Ost - Serveres fra kl. 17-22

  • 1 stykke Europæisk ost

    35kr
    Serveret med tilbehør

Dessert -Serveres fra kl. 17-22

  • Chokolade skum

    155kr
    Chokoladecreme, chokoladeis & sprød chokolade
  • Vanilje creme brulee

    110kr
    Serveret med sorbet
  • Crêpe suzette

    165kr
    Serveret med appelsinfileter, syltet skal, mandler & vanilje is creme

Smag på Bistro RK

  • 3 retter

    400kr
    Køkkenchefens udvalgte menu
  • 5 retter

    585kr
    Køkkenchefens udvalgte menu
  • 7 retter

    750kr
    Køkkenchefens udvalgte menu