Frokost serveres fra d. 7 November
-
Stegt senneps sild
95krServeret med krydderfedt & bløde løg -
Kryddersild
105krMed creme fraiche & syltede rødløg -
Karrysild
105krMed kapers, krydderfedt & karrysalat -
Håndpillede skagensrejer
149krMed mayonnaise, citron & smilende æg -
Friteret rødspætte
125krMed remoulade & citron -
Friteret rødspætte
145krMed rejesalat & citron -
Røget ål
155krServeret med æggestand & purløg -
Gravad laks
125krServeret med rævesovs -
Julemedister
110krMed sennep & surt -
Mørbrad
165krMed bløde løg & agurkesalat -
Kyllingesalat
125krMed svampe, bacon & syltede agurker -
Rørt tartar
165krMed tomat, sennep, syltede løg & kartoffelchips -
Confiteret and
110krPå rugbrød med hjemmesylt & sennep -
Leverpostej
120krMed svampe, bacon & surt -
Ost
35krMed garniture - flere forskellige slags oste pris pr. stk -
Creme brûlée
110krMed sorbet -
Fyldte chokolader 2 stk
40kr
Snacks - Serveres fra kl. 17-22
-
1 Stk Fine de Claire østers
35kr -
Friteret østers
45krMed æggeblommecreme, gruyere og syrlig æble -
Lufttørret skinke og pølse
125krServeret med oliven og oste -
Kyllingparfait
60kr -
Mix oliven med citron og rosmarin
55kr -
Saltet mix nødder
45kr -
Carpaccio af oksemørbrad
95krMed parmesan, olivenolie & salat -
Croquette af svinekæber
55krServeret med blåbær BBQ -
Pommes frites
55krMed dyp
Forretter - Serveres fra kl. 17-22
-
Foie Gras terrine
175krServeret med svesker i portvin sauce -
Agnolotti med nduja
165krServeret med morkler og svampesauce -
Rørt tatar
165krAf okseinderlår, serveret med peberrod, syltede sennepsfrø, kartoffelchips, flamberet tomatpuré og urter -
Farseret Morkler
175krMed kyllingfars, hasselnødder & svampepuré -
Jordskokkesuppe
155krServeret med kammusling, chips på jordskokker & trøffel vinaigrette -
Stegt Foie gras på brød
185krMed calvados sauce, pocheret æble & karamelliseret æblepuré -
Torske carpaccio
155krMed grønne jordbær, soltørret tomater & salat
Hovedretter - Serveres fra kl. 17-22
-
Vegansk Cassoulet
160krMed røde linser, grøntsags brunoise og tomater vendt i piment d´espelette samt olivenolie -
Stegt rødfisk
225krServeret med tarte tatin på karamelliseret tomater, muslingsauce med rogn & urter -
Steak au poivre
365krFlamberet peberbøf af oksemørbrad (180g) med haricots verts, pommes frites & sauce på madagaskar peber -
Kylling i Frikassé
195krKyllingbryst af fransk gårdkylling, gulerødder, selleri, ærter & hvide kartofler
Ost - Serveres fra kl. 17-22
-
1 stykke Europæisk ost
35krServeret med tilbehør
Dessert -Serveres fra kl. 17-22
-
Chokolade skum
155krChokoladecreme, chokoladeis & sprød chokolade -
Vanilje creme brulee
110krServeret med sorbet -
Crêpe suzette
165krServeret med appelsinfileter, syltet skal, mandler & vanilje is creme
Smag på Bistro RK
-
3 retter
400krKøkkenchefens udvalgte menu -
5 retter
585krKøkkenchefens udvalgte menu -
7 retter
750krKøkkenchefens udvalgte menu