Snacks - Serveres fra kl. 12-15 & 18-22
-
1 Stk Fine de Claire østers
35kr -
Friteret østers
45krMed æggeblommecreme, gruyere og syrlig æble -
Lufttørret skinke og pølse
125krServeret med oliven og oste -
Grillet brød med guanciale
60krServeret med syltede urter og søde rødløg -
Mix oliven med citron og rosmarin
55kr -
Saltet mix nødder
45kr -
Carpaccio af oksemørbrad
95krMed parmesan, olivenolie & salat -
Croquette af svinekæber
55krServeret med blåbær BBQ -
Pommes frites
55krMed dyp
Frokost Serveres fra kl. 12-15
-
RK´s Frokostbord
315krKarrysild, fiskefilet, røget laks samt kyllingesalat (min 2 personer) -
2 retters frokostmenu
245krKøkkenchefens udvalgte menu -
Stegt senneps sild
95krServeret med krydderfedt & bløde løg -
Karrysild
105krServeret med smilende æg, løg, kapers & krydderfedt -
Friteret rødspættefilet
145krMed rejesalat og grillet citron -
Friteret rødspætte
125krMed rejer, mayonnaise & grillet citron -
Håndpillede skagenrejer
149krServeret med mayonnaise, grillet citron & smilende æg -
Røget laks
145krServeret med røræg & urter -
Foie Gras Terrine
165krServeret med svesker & salat -
Kyllingesalat
125krMed svampe, bacon & syltede agurker -
Pariserbøf
165krServeret med rødbeder, peberrod, kapers, æggeblomme, pickles & rå løg -
Rørt tatar
165krMed tomat, sennep, syltede løg & kartoffelchips -
Mørbrad á la créme
165krStegt svinemørbrad med svampesauce & agurksalat
Forretter - Serveres fra kl. 18-22
-
Foie Gras terrine
175krServeret med svesker i portvin sauce -
Agnolotti med nduja
165krServeret med morkler og svampesauce -
Rørt tatar
165krAf okseinderlår, serveret med peberrod, syltede sennepsfrø, kartoffelchips, flamberet tomatpuré og urter -
Stegt gnocchi & kalvebrisler
155krMed oregano, sauce på grillet kylling & perleløg -
Grøn ærtesuppe
165krServeret med stegt kammusling & vinaigrette med danske ærter -
Hvide asparges
198krServeret med pocheret æg, skagen rejer & urter -
Grillede svinekæber
145krMed ramsløgs blanquette, grønne asparges & crudité
Hovedretter - Serveres fra kl. 18-22
-
Vegansk Cassoulet
160krMed røde linser, grøntsags brunoise og tomater vendt i piment d´espelette samt olivenolie -
Farseret kulmule
225krMed stegt på brød med pocherede hvide asparges, nye kartofler og musling sauce -
Steak au poivre
335krFlamberet peberbøf af oksemørbrad (180g) med haricots verts, pommes frites & sauce på madagaskar peber -
Butterfly Poussin
195krMed kimchi BBQ, nye kartofler vendt i smør & urter. Serveres ved grillet dansk sommergrønt. ( min. 2 personer - deles ved bordet 195,- pr. person)
Ost - Serveres fra kl. 18-22
-
1 stykke Europæisk ost
35krServeret med tilbehør
Dessert -Serveres fra kl. 18-22
-
Tarte tatin
135krPå danske rabarber, med rabarber sorbet -
Vanilje creme brulee
110krServeret med sorbet -
Crêpe suzette
165krServeret med appelsinfileter, syltet skal, hasselnødder & vanilje is creme
Smag på Bistro RK
-
3 retter
400krKøkkenchefens udvalgte menu -
5 retter
585krKøkkenchefens udvalgte menu -
7 retter
750krKøkkenchefens udvalgte menu